Verrassende penseelstreken, de illusie van licht, ongebruikelijke composities. Margreet opent uw ogen.
Margreet laat zien dat er in het Frans Halsmuseum zoveel meer is dan alleen zijn schilderijen
Met margreet wordt verwondering al snel bewondering
Previous
Next
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

Margreet Koeman

Aanstekelijk niveau integer enthousiast toegankelijk flexibel

Margreet Koeman

Aanstekelijk niveau integer enthousiast toegankelijk flexibel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

Margreet is een allround rondleider beeldende kunst. Ze doet niets liever dan haar gasten te wijzen op de verstilde atmosfeer in een schilderij, de symboliek, de oneindigheid van een landschap en nog veel meer….

Na haar studie Textiele Werkvormen en een carrière bij toonaangevende vormgevings- en reclamebureaus keerde Margreet terug naar haar oude liefde: de beeldende kunst.

Ze is onder meer als ‘vaste’ freelance rondleider werkzaam bij het Rijksmuseum. Ze wordt door dit toonaangevende museum ingehuurd voor het rondleiden van volwassenen, families met kinderen en voor rondleidingen tijdens relatie- of sponsorbijeenkomsten.

Kortom, de groepen voor wie ze gidst zijn heel divers. Met veel plezier geeft ze rondleidingen voor ouderen voor wie dit soort uitstapjes niet meer vanzelfsprekend zijn. Maar even graag voor het bedrijfsleven, een wereld die ze goed kent van haar vroegere werk. Margreet verdiept zich in haar toehoorders en belicht desgewenst specifieke elementen of accenten die aansluiten bij hun belevingswereld.

Deel deze gidsenpagina

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

Margreets Rondleidingen

Geschiedenis
Margreet Koeman

Filantropie in het Rijksmuseum

Aan de hand van objecten in het museum toont Margreet u een beeld van de geschiedenis van de liefdadigheid in Nederland. Margreet is een ervaren rondleider in het Rijksmuseum én heeft de postacademische opleiding Filantropie gevolgd, een betere gids kunt u zich niet wensen.

Leer meer >
Kunstgeschiedenis
Meerdere gidsen Meerdere gidsen

Rijksmuseum: de schatkamer van Nederland

Tijdens deze rondleiding bekijken we hoogtepunten uit de collectie, met natuurlijk de bekende werken zoals het Melkmeisje van Vermeer en de Nachtwacht van Rembrandt.

Er zijn meerdere gidsen die deze rondleiding geven. Wilt u een bepaald accent leggen tijdens de rondleiding? Wij hebben de gids die aansluit bij uw interesse.

Leer meer >

Startlocaties


RECENSIES

Meer weten of boeken?

Samen kunnen we uw ideale programma samenstellen. Informeren is vrijblijvend.

Wat is dat zwarte vlekje dat Oopjen (Rembrandt, 1634) op haar slaap heeft?
Dat is een ‘mouche’. Men plakte zwarte moedervlekjes op het gezicht zodat je huid nog witter leek. Een witte huid was een teken van rijkdom: je hoefde niet buiten in de zon te werken.
Meer weten?
Boek nu!

Boek nu een rondleiding met Margreet Koeman